Serveis de restauració

Els nostres serveis

A la nostra trajectòria com empresa LIREBA te una experiència de mes de 10 anys en el sector de la restauració. Disposa de personal qualificat en la gestió de cuines, menjadors i cafeteries oferint així totes les possibilitats en quant al Sistemes d’Elaboració en Cuina al centre (In situ), transport en fred (“Línia freda”), transport “en calent” des de les nostres instal·lacions centrals o des de qualsevol centre de producció col·laborador i serveis de càtering. Tots els nostres serveis de Restauració conten amb la garantia de Qualitat i tranquil·litat que ofereix la realització de anàlisis dels aliments de manera periòdica i sistemes de control de APPCC.

com ho fem?

A Lireba confiem en una Alimentació Sana, perquè la nostra salut depèn entre molts factors de la qualitat de la nostra alimentació. Una nutrició equilibrada afavoreix no només la salut física, sinó que també la mental i emocional.

Per aquests motius Lireba aposta, amb ajut de molt bons professionals, per una alimentació sana, equilibrada i atractiva. Per això només treballem amb proveïdors que ens assegurin una màxima qualitat.

Monitors de menjador

Disposem de professionals qualificats encarregats de l’alimentació als infants als centres educatius per tal de realitzar funcions educatives amb l’alimentació, planificar la feina a realitzar, el desenvolupament de la programació diària, crear un ambient educatiu correcte, etc.

Una nutrició equilibrada afavoreix no només la salut física, sinó que també la mental i emocional

Per a qui ho fem?

Els nostres principals clients en la restauració col·lectiva són:
Sector educatiu
Sector sanitari
S. sòcio-sanitari
sector industrial

Que ens diferencia de la competència?

  1. Proveïdors locals
  2. Compromís amb les institucions
  3. Sostenibilitat
  4. Seguretat alimentaria
  5. Certificacions de qualitat
  6. Departament Dietètic