LIREBA ha recibido por parte del Director General de Comercio y Empresa SA 8000

El director general de Comerç i Empresa, César Pacheco, ha lliurat avui a l’empresa de serveis de neteja Lireba la primera certificació SA 8000 de responsabilitat social a una empresa de les Illes Balears que atorga l’entitat de certificació SGS.  

Es tracta de la primera empresa amb seu a les Illes Balears que obté aquest reconeixement, que acredita la incorporació de solucions innovadores i programes d’ajuda social en la gestió de la companyia.

En aquest sentit, el director general de Comerç i Empresa ha recordat que la Llei de l’emprenedor impulsa les polítiques de responsabilitat social empresarial des del moment del naixement del projecte mateix, a través de la implantació d’activitats, plans i programes d’RSC

En l’acte també hi han participat el director de SGS a les Illes Balears, Agustín Ibáñez Mora, i la gerent de Lireba, Dolores Polo, així com el director de producció de l’empresa, Jordi Jové.

Lireba és un projecte empresarial fundat el 1985 que en els seus inicis es va centrar en la prestació de serveis de neteja a entitats públiques i que posteriorment va evolucionar cap al concepte de multiserveis.

El 2002 es va fusionar amb el grup ACS, la qual cosa va permetre la seva expansió cap a diferents tipus de clients i d’activitats, a més de la neteja: manteniment i logística, serveis socials, serveis educatius, aeroportuaris, medi ambient, restauració social, serveis d’informació, centres especials d’ocupació, etc. L’empresa compta actualment amb 800 treballadors.Etiquetes: Compromiso Social , LIREBA